VIDEO: Igi Pop singlom "Frenzy" najavljuje album "koji će vas istresti iz gaća"

Američki muzičar Igi Pop objavio je singl "Frenzy" kojim najavljuje novi, još neimenovani album, kao prvi izvođač novopokrenute izdavačke kuće "Gold tooth records", koju vodi producent Endrju Vot.
"Ja sam tip bez majice koji roka. Endrju i Gold tut to shvataju i napravili smo zajedno ploču na starinski način. Sviraju momci koje znam još od kad su bili klinci i muzika će vas istresti iz gaća. Ugodan dan želim", saopštio je Pop, koji je poslednji album "Free" objavio 2019. godine.
Album je producirao Vot, koji je istakao da je pevač "ikona, istinski original".
"I dalje ne mogu da verujem da mi je dopustio da napravim album sa njim. Počastvovan sam. Ne može biti kulerskije. Album je napravljen da se pušta glasno na vašem stereu dokle ide. Odvrnite i držite se", poručio je Vot.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika