Bono objavio memoare "Predaja": Putovanje od odrastanja u Dablinu do predvođenja U2

Bono, frontmen grupe U2, objavio je memoare pod naslovom "Predaja" u kojima detaljno opisuje svoje putovanje od odrastanja u Dablinu do predvođenja jednog od najistaknutijih rok bendova na svetu.
Introspektivna knjiga organizovana je kroz 40 različitih pesama grupe U2, uključujući 40 originalnih crteža.
Umetnik rođen kao Pol Dejvid Hjuson (62), dugogodišnji je humanitarac poznat po zalaganju za razne ciljeve, između ostalih, borbu protiv siromaštva i AIDS-a.
U knjizi na više od 500 stranica, Bono govori o tim ambicijama, ali i svom odrastanju i tragedijama. Majka mu je iznenada umrla kad je imao 14 godina, a opisao je i svoju operaciju srca 2016. godine.
 
Osvrće se na nedoumice i pisanje pesama, kao i na „pseudoreligiozni deo bivanja rok zvezde, kako neuredno pretvaramo u mesijansko“.
 
Roker će promovisati svoje memoare na dvonedeljnoj turneji pod nazivom „Stories of Surrender“, koja ove nedelje počinje u Njujorku, a Bono će se zaustaviti u Čikagu, Londonu, Berlinu, Parizu, Madridu i, naravno, Dablinu.
 
"Kad sam počeo da pišem ovu knjigu, nadao sam se da ću detaljno preneti ono što sam ranije samo skicirao u pesmama", rekao je Bono ranije ove godine.
 
"Predaja je za mene reč prepuna značenja. Odrastajući u Irskoj sedamdesetih godina s podignutim šakama (muzički govoreći), to nije bio prirodan koncept", nastavio je on.
 
"Predaja je priča o nedostatku napretka jednog hodočasnika…Uz puno zabave na putu", napomenuo je Bono.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika