Presluškivanje: Koji su vaši omiljeni muzički spotovi?

Neki od najboljih, napoznatijih, ali i manje poznatih, odličnih muzičkih spotova dobili su svojih "pet minuta" u novom Presluškivanju.
Presluškivanje: Koji su vaši omiljeni muzički spotovi?
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin drugi put obrađuju temu o kojoj postoji veliko interesovanje.

To su muzički spotovi koji su postali pojava za sebe, a u odabiru onih o kojima je bilo reč u novom izdanju pomogli su i slušaoci emisije u ulozi doušnika.

U novom Presluškivanju to su bili Žarko, Jovana, Zdravko, Dejan i Goran.
 
Agenti su uporedili neka domaća ostvarenja sa stranih spotovima, diskutovali o kvalitetima jednog muzičkog spota u današnje vreme, a na kraju emisije otkrili su koji je sledeći muzički izazov koji postavljaju pred sebe i slušaoce.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, subotom stiže u podkast verziji na Mixcloud, a nedeljom u podne emitujemo radijsku reprizu na radio021.rs.
 
Sve najave novih tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije, a sva dosadašnja izdanja dostupna su za slušanje na JEDNOM MESTU.
 
Za najbolji doživljaj, kliknite OVDE da biste poslušali novo izdanje.
 
 
Do sledećeg Presluškivanja - pazite da vas neko ne presluškuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika