VIDEO: Morisi prekinuo svoj nastup i samo otišao - jer mu je bilo hladno

Morisi je proteklog vikenda prekinuo nastup u Los Anđelesu posle samo pola sata zbog "nepredviđenih okolnosti".
Nekadašnji pevač Smitsa nastupao je u Los Anđelesu u subotu uveče, u okviru svoje američke turneje, ali je binu napustio posle samo devet pesama i više se nije vraćao, piše NME, a prenosi N1.
Nakon izvođenja pesme "Girlfriend In A Coma", Morisi je iznenada odšetao sa bine. Bend ga je čekao na bini, a nakon perioda tišine, jedan od muzičara se obratio publici: "Izvinite, ali zbog nepredviđenih okolnosti, šou se neće nastaviti. Veoma mi je žao. Vidimo se sledeći put."
Još nije naveden zvaničan razlog prekida koncerta, ali se u pojedinim izveštajima navodi da je pevaču bilo "previše hladno", navodi NME.
 
Organizatori su saopštili u međuvremenu da je "koncert odložen" i da će uskoro biti saopšteno više detalja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika