Ženski vokali ovog petka u novom Presluškivanju

Jaki ženski vokali dominiraće novim Presluškivanjem, koje na program Radija 021 stiže ovog petka.
Ženski vokali ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin podsećaju da je ovog petka Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Tim povodom će novo Presluškivanje sav prostor dati ženama čiji glasovi se čuju i u muzičkom, ali i aktivističkom svetu.

U izboru omiljenih ženskih vokala agentima će pomoći slušaoci u ulozi doušnika sa svojim predlozima pesama i izvođačica.
 
Ispratite novo Presluškivanje u premijernom izdanju ovog petka, 25. novembra u 20h na radio021.rs. Reprizni termin na Radiju 021 je u nedelju u podne, a svako izdanje Presluškivanja od subote je dostupno onlajn u vidu podkasta na našem Mixcloud nalogu.
 
Sva dosadašnja izdanja ove muzičke (e)misije pronaći ćete na jednom mestu OVDE.
 
Sve novosti, uključujući najave novih tema iz nedelje u nedelju, pronaći ćete na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno bendovima sa odličnim nazivima.
 
  • B

    23.11.2022 14:15
    Female Vocals
    Dolores O'Riordan (The Cranberries)
    "Dreams" (1993)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika