Elton Džon će poslednji put u Britaniji nastupiti na Glastonberiju

Pop pevač Elton Džon nastupiće poslednji put u Velikoj Britaniji na poznatom muzičkom festivalu Glastonberi sledećeg leta, u okviru velike svetske oproštajne turneje.
Britanski muzičar je rekao da bi pojavljivanje na bini Piramida poslednje noći festivala 2023. godine bio savršen način da se pokloni Britaniji.

On se približava kraju svetske oproštajne turneje pod nazivom "Farewell Yellow Brick Road", koju je organizovao posle više od 50 godina karijere.

Elton Džon (75) je jedan od umetnika koji je ostvario jednu od najboljih prodaja svih vremena, prodajom većom od 300 miliona nosača zvuka, a nikada nije svirao na vodećim britanskim muzičkim festivalima. 
 
Pevač je imao svoj prvi veliki hit 1970. sa "Your Song", iste godine kada je održan prvi festival u Glastonberiju u jugozapadnoj Engleskoj, kada su ulaznice koštale jednu funtu i kada se pilo besplatno mleko sa farme.
 
Ulaznice za festival 2023. rasprodate su za nešto više od jednog sata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika