Doli Parton najavila novi album sa obradama poznatih rok hitova

Doli Parton, kantri ikona koja je ove godine ušla u Rokenrol kuću slavnih, najavila je da će naredne godine snimiti rok album na kome će se naći obrade mnogih poznatih pesama.
Doli Parton najavila novi album sa obradama poznatih rok hitova
Foto: Beta/AP
Ona je gostujući u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" rekla: "Ja sam sada rok zvezda – tako mi kažu. To je prava čast! Snimiću i album jer želim da opravdam to poverenje."
Kaže da je oduvek želela da snimi rokenrol album jer je njen muž zaljubljenik u ovu vrstu muzike, a da je sada pravo vreme za to. 
Album, pod nazivom "Rock Star", najavljen je za narednu godinu. Na tom albumu će se naći njene obrade mnogih poznatih rok pesama, kao što su "Purple Rain", "[I Can’t Get No] Satisfaction", "Stairway To Heaven", "Freebird" i druge.
 
Takođe, Parton je izjavila da bi volela da joj se Robert Plant i Džimi Pejdž pridruže u novoj verziji čuvene pesme "Stairway to Heaven", koju je ona obradila u blugres stilu na albumu "Halos & Horns" iz 2002. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika