Praznični duh večeras u novom Presluškivanju

Novogodišnji i božićni duh stiže na Radio 021 u novom, prazničnom izdanju Presluškivanja.
Praznični duh večeras u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs
Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin uveliko biraju pesme koje će se naći u novom izdanju, a u nadi da će vas oraspoložiti i pripremiti vas za sve hladnije zimske dane.

U petak, 23. decembra, kada se obeležava katolički Božić, u svom redovnom terminu od 20h na radio021.rs stiže premijera novog Presluškivanja, u kojem će učešće imati i slušaoci sa svojim odabirom pesama.

Budite uz 92,2 MHz i na radio021.rs, a sva dosadašnja izdanja Presluškivanja nalaze se na jednom mestu zahvaljujući Mixcloud platformi našeg radija.
 
Novosti i najave novih muzičkih izazova pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Poslednje izdanje Presluškivanja u produkciji Radija 021 posvećeno je najboljoj muzici koja je izašla ove godine. Poslušajte to izdanje OVDE ili u nastavku.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika