Žurka u najavi: Tročasovni Presluškivanje specijal večeras na Radiju 021

Praznici će i ove godine proći uz tri sata odlične muzike na Radiju 021 u okviru novogodišnjeg Presluškivanja. Ovo izdanje premijerno stiže u petak, 30. decembra od 20 časova.
Žurka u najavi: Tročasovni Presluškivanje specijal večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin i ove godine pripremaju tri sata različite muzike za žurku - tu će biti sat vremena alternativne muzike, sat vremena rok hitova i sat vremena dens-pop klasika i noviteta.

Završavamo ovu godinu sumirajući utiske i pripremajući se za ono što sledi, a sve ide lakše uz muziku koju volimo i uz koju možemo da zapevamo i zaigramo.

Budite na radio021.rs ovog petka od 20.00 do 23.00 časa, a emisija će biti dostupna onlajn na Mixcloud platformi od subote, 31. decembra i time savršena za žurke i doček 2023. godine.
 
Sve novosti pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a sva dosadašnja izdanja dostupna su na JEDNOM MESTU.
 
Agenti Presluškivanja žele vam srećne praznike i dobar provod. Ukoliko ste propustili, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 na temu (nesvakidašnjih, ali i poznatih) božićnih pesama.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika