Presluškivanje: Stigao je tročasovni specijal za doček Nove 2023. godine

Ekipa Presluškivanja i ove godine je obuhvatila raznovrsnu muziku u ukupno tri sata specijalnog novogodišnjeg izdanja.
Presluškivanje: Stigao je tročasovni specijal za doček Nove 2023. godine
Foto: 021.rs

U premijernom izdanju slušali ste sat vremena alternativne muzike po izboru agenta Zorana Strike, sat vremena rok muzike po izboru agentkinje Dragane Price Kovačević, a potom i sat vremena pop i dens hitova po izboru agentkinje Gorice Nikolin.

Sve zajedno je više nego dovoljno za solidan provod u društvu.

Agenti Presluškivanja žele vam svima srećnu Novu 2023. godinu i ugodne praznike, uz puno odmora. Presluškivanje se s novim izdanjem vraća u petak, 13. januara na radio021.rs, a prethodno će agenti obelodaniti koji muzički izazov će biti na "dnevnom redu".
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, subotom stiže u podkast verziji na Mixcloud, a nedeljom u podne emitujemo radijsku reprizu na radio021.rs.
 
Sve najave novih tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije, a sva dosadašnja izdanja dostupna su za slušanje na JEDNOM MESTU.
 
Za najbolji doživljaj, kliknite OVDE da biste poslušali specijalno tročasovno izdanje direktno na Mixcloud stranici.
 
Do narednog slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika