Masimova poslednja poruka publici: Uživajte u svakom trenutku života

Na zvaničnom Instagram profilu nedavno preminulog muzičara Massima Savića, objavljena je poruka koju je ostavio svojoj publici.
Masimova poslednja poruka publici: Uživajte u svakom trenutku života
Foto: 021.rs

Kako se navodi u objavi, Masimo je poruku snimio samo tri dana pre nego što je preminuo od posledica teške bolesti, piše N1.

"Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivni život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje", poručio je on.
U objavi na Instagramu dalje je navedeno su ove misli deo poslednje poruke publici koju je snimio, tri dana uoči odlaska. 
 
 
"Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (n)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje, najdraži naš Max. Na FB smo podelili link na emisiju Music Pub Zlatka Turkalja pod nazivom 'In memoriam Massimo Savić', u okviru koje možete čuti tu poruku", piše u objavi.
 
Snimak emisije može se poslušati na LINKU.
 
Massimo Savić je preminuo 23. decembra u 61. godini.
Pre dva dana, 31. decembra, njegova ćerka Mirna objavila je, uz zajedničku fotografiju, na svom Fejsbuk profilu da je tog dana trebalo da se venča.
 
"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", navela je Mirna.
  • Mimi

    03.01.2023 16:21
    Putuj dobri čoveče

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika