Almost Famous: U novom Presluškivanju slušamo pesme koje zaslužuju više pažnje

Novo Presluškivanje posvećujemo pesmama koje su nedovoljno poznate, a zaslužuju više priznanja
Almost Famous: U novom Presluškivanju slušamo pesme koje zaslužuju više pažnje
Foto: 021.rs

Bilo da je reč o nepoznatim pesmama legendarnih izvođača ili su i njihovi autori ostali van mape velikih zvezda, ovakvim pesmama odaćemo priznanje u novom izdanju Presluškivanja.

Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, već pretražuju prašnjave kutkove YouTube-a ili preturaju po svojim muzičkim folderima.

Ukoliko imate neku pesmu koju volite, a smatrate da nije dovoljno poznata, možete postati deo naše doušničke mreže, tako što ćete nam istu dojaviti na naše profile na društvenim mrežama - Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Presluškivanje se premijerno emituje u petak, 20. januara, u 20 časova na Radiju 021, u repriznom terminu možete da poslušate u nedelju u podne, a svako izdanje, kao i do sada, stiže onlajn na platformu Mixcloud u subotu.
 
Svako dosadašnje Presluškivanje nalazi se u plejlisti dostupnoj OVDE, a najave naših novih izazova možete da pratite na društvenim mrežama. 
 
Poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 bilo je posvećeno muzici iz serija, a možete ga poslušati OVDE ili u nastavku.
 
  • B

    19.01.2023 12:34
    Unknown Songs
    Brant Parker
    "High Class Woman"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika