VIDEO: Bijonse oborila rekord na dodeli Gremija, Hariju Stajlsu nagrada za najbolji album

Pevačica Bijonse srušila je rekord na dodeli Gremija za najviše osvojenih nagrada u karijeri, ali je ponovo izgubila u prestižnoj kategoriji za album godine od britanskog pevača Harija Stajlsa.
VIDEO: Bijonse oborila rekord na dodeli Gremija, Hariju Stajlsu nagrada za najbolji album
Foto: Beta/AP
Bijonse je osvojila četiri Gremija, uključujući za najbolji dens/elektro album, čime je u svojoj karijeri ukupno osvojila 32. Dosad je taj rekord s 31 osvojenim trofejom držao pokojni dirigent klasične muzike Georg Solti.
Uprkos uspehu, 41-ogodišnja Bijonse nikada nije osvojila nagradu za najbolji album. Hari Stajls je dobio tu prestižnu nagradu za "Harry's House".
 
"Toliko sam bio inspirisan svakim umetnikom u ovoj kategoriji", rekao je Stajls primajući nagradu. 
 
Album pevačice Lizo "About Damn Time" proglašen je albumom godine, a pesma godine je "Just Like That" Boni Rejt.
 
 
Američka džez pevačica Samara Džoj proglašena je najboljom novom umetnicom. Reper Bed Bani je kući odneo nagradu za najbolji album urbane muzike za "Un Verano Sin Ti". Najboljim rep albumom proglašen je "Mr. Morale & the Big Steppers" Kendrika Lamara.
  • Sofija

    06.02.2023 09:58
    Harry's House
    Harry ❤️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika