"Linkin Park" 10. februara objavljuje pesmu koju je pre smrti otpevao Čester Benington

Grupa "Linkin Park" najavila je da će 10. februara objaviti do sada nepoznatu pesmu "Lost" koju je pre smrti otpevao njihov pokojni pevač Čester Benington.
Bend je objavio vest na društvenim mrežama gde je ukazao da je pesma trebalo da pripada njihov popularnom albumu "Meteora" na kom su bili "Numb" i "Somewhere I Belong".
Linkin Park je 2020. godine objavio novo izdanje njihovog prvog albuma "Hybrid Theory" u različitim formatima, zajedno sa do tada neobjavljenim pesmama, pa se ljubitelji njihovog zvuka nadaju da će to biti slučaj i sa "Meteora".
 
Čester Benington tragično je preminuo 2017. godine, a od tada grupa nije nastupala.
 
Ipak, prošle godine preostali članovi najavili su da im je u planu da redovnije komuniciraju sa svojim fanovima.
 
Bend Linkin Park osnovan je 1996. godine i do sada je prodao više od 70 miliona albuma širom sveta, a osvojio je dve Gremi nagrade. Svetsku popularnost stekli su hitovima "Faint", "In The End" and "Crawling".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".