VIDEO: Depeche Mode objavio novi singl "Ghosts Again"

Britanski elektro rok bend "Depeche Mode" objavio je novi singl i spot "Ghosts Again" kao najava novog albuma "Memento Mori" koji će izaći 24. marta.
Singl "Ghosts Again", za koga mnogi kritičari već sada kažu de je jedan od najkomercijalnijih hitova Depeche Mode u poslednjih nekoliko godina, glavna je numera "Memento Mori" diskografske kuće Columbia" iz Njujorka, koji je 15. studijski album benda.
Zanimljivo je da je u svojstvu promocije kreiran i Memento Mori bot koji se ponaša kao svemoćni glas kao glavni izvor novosti i svežih informacija vezanih za album.
Numera "Ghosts Again" će se pojaviti u standardnoj verziji na budućem albumu, kao i dve radio edit verzije.
 
Materijal "Memento Mori" je prvi album na kom boje Depeche Mode predstavljaju samo dva originalna člana Dejv Gan i Martin Gor, budući da je prošle godine prerano preminuo Endru Flečer Fleč.
 
Album je nastajao u vreme pandemije, te je i tematski dosta vezan za taj period.
 
Projekat "Memento Mori" sadrži 12 pesama, koje pokazuju ogroman raspon raspoloženja i višeslojnih melodija, od njegovog zlosutnog otvaranja do konačnog razrešenja, na putu od paranoje preko opsesije do katarze i radosti, sa bezbroj tačaka između.
 
"Memento Mori" će se u prodaji naći 24. marta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika