Koje pesme su vam značajne? Možete ih čuti večeras u novom Presluškivanju

Agenti Presluškivanja u novom izdanju izdvajaju pesme koje su im značajne i pratile su ih kroz bitne trenutke u životu.
Koje pesme su vam značajne? Možete ih čuti večeras u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Zapravo, muzika može da nam znači i da je pamtimo u situacijama koje nisu nužno ozbiljne, već su neki radosni (ili tužni) trenuci.

Koliko muzika može da znači u emisiji će reći i slušaoci Presluškivanja u ulozi doušnika, sa svojim predlozima pesama. Predloge uvek i svi mogu da dostave na društvene mreže Presluškivanja, koje su linkovane u nastavku, ili da ih ostave u komentarima.
Presluškivanje u premijernom terminu stiže u petak, 24. februara u 20h na radio021.rs. Od subote će izdanje biti dostupno onlajn na Mixcloud platformi našeg radija, a reprizni termin na 92,2 MHz je u nedelju u podne. 
 
Sve novosti u vezi sa emisijom, uključujući najave svakog novog muzičkog izazova, možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja, a sva izdanja Presluškivanja dostupna su na JEDNOM MESTU
 
Do je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, koje smo posvetili pesmama koje nisu na engleskom jeziku.
 
  • TBL

    22.02.2023 12:54
    Shine On You Crazy Diamond
  • Bela

    22.02.2023 11:36
    znacajna...
    Black Sabbath - "Paranoid"
    album: Paranoid (1970)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika