Muzičari s kratkim karijerama večeras u Presluškivanju

Muzičari i bendovi koji su imali kratke karijere u fokusu su predstojećeg Presluškivanja, koje na Radio 021 stiže ovog petka.
Muzičari s kratkim karijerama večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin u novom izdanju se bave muzičkim karijerama koje su prerano prekinute, iz bilo kojih razloga.

U odabiru pesama na temu agentima će, kao i uvek, pomoći slušaoci u ulozi doušnika sa svojim predlozima. Najbolje predloge (po subjektivnom mišljenju, naravno) autori će uvrstiti u plejlistu.

Presluškivanje stiže u premijernom terminu ovog petka, 3. marta u 20h na radio021.rs i na 92,2 MHz. Repriza se na radiju emituje u nedelju u podne, a već u subotu Presluškivanje će biti dostupno onlajn na Mixcloud platformi našeg radija. 
 
Sve novosti u vezi sa emisijom, uključujući najave svakog novog muzičkog izazova, možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja, a sva izdanja Presluškivanja dostupna su na JEDNOM MESTU
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 o pesmama koje nam u životu mnogo znače.
 
  • Bela

    02.03.2023 13:56
    kratke karijere
    Sex Pistols - "Holidays In The Sun"
    album-prvi i jedini: Never Mind the Bollocks (1977)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika