VIDEO: Mamić tužio Vojka V - tražio da se javno izvini zbog stihova, reper odbio

Zoran Mamić, koji je uz brata Zdravka bio jedan od glavnih ljudi u zagrebačkom Dinamu, tužio je repere Vojka V i Gršu zbog pesme "Mamići".
Mamić je tražio od dalmatinskih repera da se javno izvine zbog spornih stihova, zbog kojih ih je tužio za klevetu, ali su oni to odbili.

Danas je u Splitu održano ročište, a Mamić se nije pojavio, jer se nalazi u Bosni i Hercegovini i zabranjeno mu je da napušta državu.

Kako prenosi Index.hr, advokatica Zorana Mamić Jovana Puhalo navela je da je njen klijent tražio javno izvinjenje putem društvenih mreža, te da u tom slučaju ne bi ni došlo do sudskog postupka.
 
"Nije cela pesma sporna, već rima koja nije satira", navela je ona, dodajući da 95 odsto pesme nije u tužbi, već deo koji se tri puta ponavlja, a to je da je Mamić drogiran, odnosno na kokainu.
 
U pesmi Vojko V i Grše pevaju: "Vadi se kesica, počinje press-ica, Zdravko i Zoki, stalno na koki... Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu."
Pesma o poznatoj braći na YouTube-u ima gotovo milion pregleda. 
 
 
Reperi se ne smatraju krivima zbog stihova. Vojko V je ranije izjavio da i on i Grše žive od toga da što repuju o društvenim fenomenima kojih su svi svesni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".