Pre tri godine se okušala na Beoviziji, sada predstavlja Austriju na Evroviziji

Članica dua "Teja i Salena", novoizabranih predstavnica Austrije na ovogodišnjoj Evroviziji u Liverpulu, poreklom je iz Srbije.
Pre tri godine se okušala na Beoviziji, sada predstavlja Austriju na Evroviziji
Foto: Youtube (ESC, Screenshot)

Teja, čije je pravo ime Teodora Špirić, izvešće sa svojom koleginicom pesmu "Who The Hell Is Edgar?", koju su zajedno napisale, prenosi Euronews Srbija. 

Inače, Teja se 2020. godine takmičila na Beoviziji sa pesmom "Sudnji dan", a u finalu takmičenja zauzela je deseto mesto.

Mlada muzičarka otkrila je strast prema muzici još u tinejdžerskom uzrastu, a uzorima smatra pevačice Adel i Ejmi Vajnhaus. Naučila je sama da peva, igra i glumi, a svira i saksofon u džez orkestru.
 
Od sedamnaeste godine piše pesme, a učestvovala je i u evrovizijskim kampovima u Švajcarskoj, Belgiji i Švedskoj. 
 
 
"Od detinjstva sam želela da učestvujem u Evroviziji, jer je to za mene otelotvorenje ideje da se ostvaruju i veliki snovi, bez obzira na to ko ste i odakle ste. Jedva čekam da izađem na scenu", rekla je Teja za portal Evrovizije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".