Presluškivanje: Irska muzika za početak sjajnog vikenda

Agenti Presluškivanja odali su počast bogatoj i borbenoj Irskoj u novom specijalu.
Presluškivanje: Irska muzika za početak sjajnog vikenda
Foto: 021.rs
Povod je, naravno, Dan svetog Patrika, irski nacionalni praznik.
Irska muzika je vesela u tonu, ali ne uvek i u svom sadržaju. Odlikuje je folk zvuk, ali irska muzika je još više od toga.
Zato su Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin novih sat vremena posvetili baš irskoj muzici i njihovim izvođačima, a u pomoć su uskočili i slušaoci u ulozi doušnika.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, subotom stiže u podkast verziji na Mixcloud, a nedeljom u podne emitujemo radijsku reprizu na radio021.rs.
 
Sve najave novih tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije, a sva dosadašnja izdanja dostupna su za slušanje na JEDNOM MESTU.
 
Za najbolji doživljaj, kliknite OVDE da biste poslušali novo izdanje, a koje je dostupno u nastavku.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".