Presluškivanje: Irska muzika za početak sjajnog vikenda

Agenti Presluškivanja odali su počast bogatoj i borbenoj Irskoj u novom specijalu.
Presluškivanje: Irska muzika za početak sjajnog vikenda
Foto: 021.rs
Povod je, naravno, Dan svetog Patrika, irski nacionalni praznik.
Irska muzika je vesela u tonu, ali ne uvek i u svom sadržaju. Odlikuje je folk zvuk, ali irska muzika je još više od toga.
Zato su Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin novih sat vremena posvetili baš irskoj muzici i njihovim izvođačima, a u pomoć su uskočili i slušaoci u ulozi doušnika.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, subotom stiže u podkast verziji na Mixcloud, a nedeljom u podne emitujemo radijsku reprizu na radio021.rs.
 
Sve najave novih tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije, a sva dosadašnja izdanja dostupna su za slušanje na JEDNOM MESTU.
 
Za najbolji doživljaj, kliknite OVDE da biste poslušali novo izdanje, a koje je dostupno u nastavku.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika