Proleće stiže na Radio 021: "Sveži" hitovi i dobro raspoloženje večeras u Presluškivanju

Zimski dani su iza nas, što mnogima podiže šanse da će već od jutra biti bolje raspoloženi. Ekipa Presluškivanja zato kroz muziku slavi dolazak proleća.
Proleće stiže na Radio 021: "Sveži" hitovi i dobro raspoloženje večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin za petak, 24. mart biraju pesme koje nas asociraju na proleće, prijatniju temperaturu, bolje raspoloženje, provod, šetnje i generalno - na lepši dan.

U izboru "svežih" pesama agentima će od velike pomoći biti predlozi slušalaca, koji u emisiji učestvuju kao doušnici na misiji.

Uključite se u premijerni termin ovog petka, 24. marta u 20h na radio021.rs, a reprizu možete da poslušate na 92,2 MHz već u nedelju u podne.
 
Svako izdanje Presluškivanja dostupno je onlajn, pa će tako i prolećne pesme biti na našoj platformi Mixcloud u vidu podkasta već u subotu. 
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a u kojem slavimo irsku muziku i Svetog Patrika.
 
  • Bela

    22.03.2023 22:22
    Prolecno Presluskivanje
    Johnny Cash - "When It's Springtime In Alaska"
    album: Orange Blossom Special (1965)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".