Besno Presluškivanje večeras na Radiju 021

Da nije uvek sve pozitivno dokazaće novo Presluškivanje na Radiju 021, u kojem će agenti kroz muziku ispoljiti sav bes.
Besno Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs

Nova tema na 92,2 MHz su takozvane hejterske pesme koje volimo, himne negativne energije, razočarenja, bola i besa koji svi pre ili kasnije moramo da ispoljimo.

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin u novom izdanju pozivaju slušaoce da učestvuju u ovom muzičkom ispoljavanju besa.

Novo izdanje premijerno stiže u petak, 7. aprila u 20h na radio021.rs. Od subote će emisija biti dostupna onlajn na platformi Mixcloud, a radijsku reprizu, kao i uvek, slušajte u nedelju u podne na 92,2.
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kojem smo slušali duhovite pesme povodom Svetskog dana šale.
 
  • Nemanja

    07.04.2023 18:06
    Hate
    Slayer - God Hates Us All
    Kreator - Flag Of Hate
    Exploited - Beat The Bastards
    ...
  • Bela

    05.04.2023 17:48
    Hate Songs
    Slayer - "I Hate You"
    album: Undisputed Attitude (1996)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika