Take That, Kejti Peri i Lajonel Riči nastupiće na krunisanju kralja Čarlsa

Grupa Take That, Kejti Peri i Lajonel Riči su među muzičkim zvezdama koje će nastupiti na koncertu u čast krunisanja britanskog kralja i kraljice, objavio je BBC.
Take That, Kejti Peri i Lajonel Riči nastupiće na krunisanju kralja Čarlsa
Foto: Beta/AP
Na koncertu će takođe nastupiti italijanski operski pevač Andrea Bočeli, velški bas-bariton ser Brin Terfel, kantautorka Freja Rajdings i kompozitor klasičnog soula Aleksis Frenč, a uskoro ce biti objavljeno još imena.
Koncert u krugu zamka Vindzor održaće se 7. maja pred 20.000 posetilaca i gostiju.
Take That će nastupiti sa tri originalna člana, Gerijem Barlouom, Hauardom Donaldom i Markom Ovenom, ali će Robi Vilijams i Džejson Orandž imati priliku da se pridruže radi jednokratnog okupljanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika