Presluškivanje vas večeras vraća u sedamdesete: Slušamo naše i vaše omiljene pesme

Vraćamo se u deceniju u kojoj je muzika imala sve - pank rok, disko i fank dominirali su listama, mnogi naši omiljeni muzičari započeli su blistave karijere, a hipi pokret uveo je revoluciju trendova.
Presluškivanje vas večeras vraća u sedamdesete: Slušamo naše i vaše omiljene pesme
Foto: 021.rs
Moda se stalno vraća, pa su danas trendovi iz sedamdesetih vidljivi na klincima rođenim 2010. godine.

Muzika iz sedamdesetih tema je novog Presluškivanja na Radiju 021, koje stiže ovog petka. Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odabraće svoje omiljene pesme iz sedamdesetih, a isto traže i od slušalaca koji žele da postanu doušnici.

Poslušajte premijerno izdanje novog Presluškivanja ovog petka, 21. aprila u 20h na radio021.rs. Emisija se reprizno emituje u nedelju u podne na 92,2 MHz, dok će već od subote biti dostupna onlajn na podkast platformi Mixcloud našeg radija. 
 
Svako izdanje Presluškivanja dostupno je za slušanje OVDE.
 
Agenti svake nedelje otkrivaju novi muzički izazov s kojim će se suočiti, a u tome možete da učestvujete dojavom predloga pesama na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu Presluškivanja ili u komentarima na najavama.
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu istorijskih pesama.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika