Radničke pesme ovog petka u novom Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja obeležiće 1. maj, Međunarodni praznik rada, uz pesme koje obrađuju temu rada.
Radničke pesme ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Rad je veliki deo naših života i samim tim je neodvojiva, bitna tema i u muzici.

"Radničke" pesme biraće agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin, a pomoć će imati u vidu predloga koje tradicionalno dojavljuju slušaoci emisije u ulozi doušnika.
Slušajte radničko Presluškivanje premijerno ovog petka, 28. aprila u 20h na radio021.rs, kao i u nedelju u podne u repriznom terminu na 92,2 MHz. Već u subotu Presluškivanje će biti dostupno onlajn na platformi Mixcloud, a pronaći ćete je i na 021.rs, te na društvenim mrežama.
 
Sve novosti i najave novih muzičkih izazova pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a svako dosadašnje izdanje Presluškivanja dostupno je na jednom mestu OVDE.
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu muzike iz sedamdesetih.
 
  • Bela

    26.04.2023 14:39
    Radnicko Presluskivanje
    The Clash - "Career Opportunities"
    album: The Clash (1977)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika