RTS saopštio šta se menja u prenosu Evrovizije

RTS je saopštio da će polufinalne nastupe ovogodišnjeg takmičenja za "Pesmu Evrovizije" prenositi isključivo zbog unapred potpisanih obaveza sa Evropskom radiodifuznom unijom (EBU).
RTS saopštio šta se menja u prenosu Evrovizije
Foto: Beta/AP
Polufinalne večeri biće emitovane u utorak, 9. maja i četvrtak, 11. maja od 21 čas na kanalu RTS 3.
"Iako su zvanično prošli dani žalosti, u Srbiji su i dalje dani tuge. Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje", navodi se u saopštenju.
RTS navodi i da će predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luk Blek svoj nastup posvetiti tragično nastradalima.
 
U Srbiji je tokom prethodne nedelje u dva masovna ubistva ubijeno 17 osoba, a ranjeno više od 20. Dani žalosti trajali su od 5. do 7. maja.
  • NikolaDet

    08.05.2023 15:43
    Zalosne babe
    Ne morate prenositi, gledacemo na youtube-u.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika