VIDEO: Luk Blek odveo Srbiju u finale Evrovizije, prošao i Let 3

Predstavnik Srbije na "Evroviziji" Luka Ivanović, koji se predstavlja umetničkim imenom Luk Blek plasirao se u finale tog takmičenja.
Pored Srbije u finalu su i Hrvatska sa bendom Let 3 iz Rijeke, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska i Norveška.
 
Luk Blek je nastupio večeras u prvom polufinalu treći po redu, posle predstavnika Norveške i Malte.
 
Publika je odlično prihvatila njegov nastup za pesmu "Samo mi se spava".

"Volim te Srbijo! Hvala Evropo", poručio je on.

Kako je izgledao njegov nastup možete pogledati u videu.
 
 
 
Večeras se 15 zemalja borilo za odlazak u finale.
 
Drugo polufinale održava se u četvrtak 11. maja, a po 10 učesnika sa najvećim brojem glasova publike nastupiće u finalu u subotu, 13. maja.
  • Dina

    12.05.2023 09:15
    Pesma Evrovizije je sve drugo osim pesme! Kakvi grozni nastupi, kostimi, pokreti,...kao da je noć veštica a ne muzički festival. Grozno! Od muzike nije ostalo ništa. Svi obučeni u neke dronje, lete..scenski za nulu. Hrvatski predstavnici katastrofa obučeni, blam i sramota,,. Želim našeg predstavniku uspeh na ovom groznom festivalu!
  • Zzx

    10.05.2023 19:20
    Pevanje nije bitno
    Pesma Evrovizije odavno nije festival dobrih pesama, već parada najčudnijih scenskih nastupa. Prema tome Crni Luka ima šanse.
  • Silver

    10.05.2023 11:00
    Evrovizija je ista već prethodnih 20 godina unazada, uz male promene muzički žanrova ali sve se to na kraju svede na pop muziku, tako da mi nisu jasni ovi "muzički kritičari" koji se groze, nemoj gledati ako ti se ne sviđa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika