Evrovizijska groznica večeras na Radiju 021: Novo Presluškivanje i vaši evrovizijski favoriti

Agenti Presluškivanja ovog petka pripremaju feštu u kojoj će u prvom planu biti hitovi u bogatoj istoriji takmičenja za pesmu Evrovizije.
Evrovizijska groznica večeras na Radiju 021: Novo Presluškivanje i vaši evrovizijski favoriti
Foto: 021.rs

Evrovizija ima ogroman broj fanova širom planete, a među njima su i autori Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin.

Agenti će odabrati svoje omiljene pesme kroz godine i decenije, oceniti kakve su pesme ušle u konkurenciju ove godine, a svoj glas daće i slušaoci u ulozi doušnika sa svojim predlozima evrovizijskih hitova.

Slušajte novo Presluškivanje premijerno ovog petka, 12. maja u 20h na radio021.rs. Emisija će onlajn biti dostupna već u subotu na platformi Mixcloud, kao i na portalu 021.rs, dok ćete radijsku reprizu moći da poslušate u nedelju u podne na 92,2 MHz.
 
Svako izdanje Presluškivanja dostupno je u jedinstvenoj plejlisti OVDE, a najave novih muzičkih izazova i sve novosti možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Dok se radujemo evrovizijskom izdanju, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu "radničkih" pesama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika