Završeno drugo polufinale Evrovizije, ovo su novi finalisti

Druge polufinalne večeri izabrano je još 10 pesama koje su se plasirale u finale Evrovizije, koja se ove godine održava u Velikoj Britaniji.
U finale su ušli Albanija, Kipar, Estonija, Belgija, Austrija, Litvanija, Poljska, Australija, Jermenija i Slovenija.
Druge polufinalne večeri su svoje pesme predstavili predstavnici 16 zemalja, a finalisti su izabrani na osnovu glasova publike.
Srbija se plasirala u finale tokom prve takmičarske večeri, kada su pored nas učešće u finalnoj večeri obezbedile i Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugalija, Švedska i Norveška.
 
Finale ovogodišnje Evovizije održaće se u subotu 13. maja u Liverpulu. Favoritkinja za pobedu, prema procenama kladionica je predstavnica Švedske Lorin.
 
  • S

    12.05.2023 09:14
    Australija??? Nadam se da je ovo lapsus
  • moki

    12.05.2023 07:56
    grozno
    Koja jeziva kičerica, Bože me spasi ko još gleda vo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".