Manu Chao prvi put u Osijeku: Akustični koncert 12. septembra

Svetska muzička senzacija Manu Chao održaće 12. septembra akustični koncert u Osijeku kod Katakombi.
To je njegov prvi koncert u Osijeku i jedini koji će se, u sklopu evropske turneje, održati u Hrvatskoj.
Manu peva na španskom galicijskom, arapskom, portugalskom i wolof jezicima, i često ih meša u istoj pesmi, a karijera koja traje skoro 40 godina obeležena je hitovima poput Mala Vida, Clandestino, Me Gustas Tu, Bongo Bongo i dr. Muzika koju izvodi nastala je pod uticajem mnogih stilova: punka, rocka, salse, reggaea, ska i alžirskog raia. Ti uticaji potiču od francuskih imigranata, njegovih španskih korena i putovanja svetom. Manuove pesme govore o ljubavi, životu u getu, imigraciji i vrlo su životne. 
Na repertoaru možete očekivati navedene hitove, ali i mnoge druge pesme iz bogate karijere francuskog muzičara španskog porekla, izvedene u malo drugačijem aranžmanu. Manu se na bini nikad ne štedi, a s obzirom na akustičnu verziju koncerta, ali i ograničen broj karata, možete očekivati intiman koncert s nezaboravnom atmosferom.
 
Ulaznice za Manu Chao Acoustic u Osijeku dostupne su online preko platforme Entrio.hr i fizički u Barcelona pubu Osijek od ponedeljka, 7. avgusta od 12 časova po jedinstvenoj ceni od 25 evra. Broj ulaznica je ograničen.
 
Zajedničkim snagama Orgasmatron Schedule i Kreativna agencija Adverta omogućili su publici da uživa u jedinom njegovom koncertu u Hrvatskoj u sklopu ove evropske turneje.
 
Zato - očekujte spektakl.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.