Povratak Presluškivanja sa zasluženog odmora: "Back to School" muzika večeras na Radiju 021

Ekipa Presluškivanja bila je na odmoru i vraća se na svoje zadatke - na početku školske godine će se setiti svojih školskih dana i muzike koja je bila "in".
Povratak Presluškivanja sa zasluženog odmora: "Back to School" muzika večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin prošli su različite klinačke faze tokom školovanja, ali jedno je zajedničko - muzika je bila pravi predmet tog vremena.

Budući da su slušaoci i slušateljke Presluškivanja svih uzrasta, imaju jedinstvena iskustva iz škole i slušali su različitu muziku. Koje pesme su obeležile te godine mladosti saznaćemo u novom Presluškivanju ovog petka, 1. septembra u 20 časova na Radiju 021.

Uključite 92,2 MHz ili radio021.rs i poslušajte premijerno izdanje emisije, koje će od subote biti dostupno onlajn na Mixcloud platformi, a u nedelju u podne dobiće radijsku reprizu. Sva dosadašnja Presluškivanja dostupna su na jedinstvenom mestu OVDE.
 
Sve novosti i najave novih muzičkih izazova pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja, gde možete i da dojavite svoje predloge pesama.

Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, koje je posvećeno poznatim muzičkim simpatijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika