"Zoster" objavio album "Najgori": Poslušajte pet novih pesama

Mostarski bend "Zoster" objavio je danas novi album.
Nakon pet singlova "Kuda idu svi ti ljudi", "Treba mi keš", "Čovjek želi da je ptica", "Čovjek zvani činjenica" i "Mozak na pašnjak", danas u podne je objavljeno pet novih pesama, čime je kompletiran njihov dugoočekivani, peti studijski album "Najgori".
Nove pesme "Jesam ti rekao", "Bajna", "Tadija", "Ja sam svoje voljeno" i numera po kojoj album nosi ime "Najgori" dostupne su na svim platformama benda.
 
Muziku i tekstove za sve pesme napisao je frontmen Mario Knezović.

Poslušajte novih pet pesama, ali i prethodno objavljene singlove.

Album "Najgori" ima deset pesama koje su koncepcijski povezane.
 
Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor sa Croatia Recordsom za izdavanje albuma, koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika