Jesenje Presluškivanje večeras na Radiju 021

Prvo zvanično jesenje izdanje Presluškivanja stiže na Radio 021 ovog petka, 29. septembra u 20 časova i donosi vam adekvatnu dozu melanholije.
Jesenje Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Doduše, jesenje raspoloženje različito je za različite ljude, pa tako možemo da očekujemo različite žanrove.
Agenti Zoran Strika, Dragana Prica Kovačević i Gorica Nikolin ovo izdanje realizuju posebno raspoloženi za dugu i relativno toplu jesen.
Agenti će imati pomoć slušalaca i slušateljki Presluškivanja, koji će biti doušnici i dojaviti svoje predloge jesenjih pesama.
 
Poslušajte jesenje izdanje u premijernom terminu u petak, 29. septembra u 20h na radio021.rs, a radijsku reprizu moći ćete da poslušate u nedelju u podne. Presluškivanje će u onlajn izdanju biti dostupno već u subotu na platformi Mixcloud, gde se na JEDNOM MESTU nalaze sva dosadašnja izdanja.
 
Muzičke novosti i najave novih tema iz nedelje u nedelju pratite redovno na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Dok je Presluškivanje u pripremi, podsećamo vas na naše poslednje izdanje, koje smo posvetili omiljenim kantautorima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika