Karte za Madoninu turneju i do 15 hiljada evra

Madona uskoro započinje dugoočekivanu turneju "Celebration", kojom će obeležiti četiri decenije karijere.

Madona će prve koncerte održati u Londonu, tačnije u O2 areni, gde će za svoju publiku izvoditi najveće hitove pred oko 80.000 fanova, prenosi portal Nova.

Pevačica će gostovati gotovo u svim svetskim metropolama, a cene karata su šokirala javnost. Najveći Madonini fanovi u Londonu su za njen nastup morali da izdvoje od 300, pa do 5.900 evra. Međutim, i pored toga što su cene vrtoglave ostalo je svega 88 karata.

Ništa bolja situacija nije ni u Milanu, gde se karte kreću od 300 do čak 15.454 evra. Ovde je ostalo manje od 200 karata, a po procenama svetskih medija, kraljica popa mogla bi ovim tempom da postavi novi rekrod po zaradi od nastupa.

  • Petar

    20.10.2023 17:32
    Navali narode...
    ... vreme je da se obezbedi penzija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika