Ed Širan sledeće godine nastupa u Beogradu

Britanski pop muzičar Ed Širan održaće koncert na beogradskom Ušću, 17. avgusta iduće godine, objavljeno je na njegovom sajtu.
Karte za koncert biće u prodaji od 26. oktobra, u 9 časova.

Širan će, pre Beograda, u regionu svirati 10. avgusta u Zagrebu, dok je za 24. avgust najavljen koncert u Bukureštu, a 31. avgusta u Sofiji.

On će u Beogradu svirati u okviru evropskog dela turneje „+ – = ÷ x Mathematics“.
 
Najjeftinija ulaznica za parter košta 8.900 dinara.
 
Ulaznica za prvu kategoriju tribina košta 15.000 dinara, za drugu kategoriju tribina 12.500 dinara, a za treću kategoriju tribina 10.000 dinara.
 
 
Širan je tokom karijere bio nominovan za 328 različitih nagrada, a osvojio je 117, uključujući četiri Gremija i četiri Brit nagrade.
 
Postao je prvi muzičar koji je dostigao 50 miliona pratilaca na Spotifaju, a zatim oborio sopstveni rekord, stekavši 100 miliona pratilaca na toj platformi.
 
Među njegovim poznatim pesmama ističu se "Shape of You", "Bad Habits", "Perfect", "Shivers", "Castle on the Hill" i mnoge druge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika