Presluškivanje odgovara: Gde su danas nekada ogromne muzičke zvezde?

Gde su i šta danas rade nekada ogromne muzičke zvezde pitanje je na koje ekipa Presluškivanja daje odgovor ovog petka, 10. novembra na Radiju 021.
Presluškivanje odgovara: Gde su danas nekada ogromne muzičke zvezde?
Foto: 021.rs
Postoje hitovi koji su zaista vanvremenski i daleko nadžive svoje autore i izvođače. Oni muzičari kojima je vreme pomalo prošlo, ali i dalje stvaraju muziku i imaju manju, ali vernu bazu fanova predmet su novog Presluškivanja.
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odabraće pesme ovakvih umetnica i umetnica, a isto će učiniti slušaoci u ulozi doušnika i time pomoći da novo izdanje Presluškivanja zvuči još bolje.
Poslušajte o čemu je reč ovog petka, 10. novembra u 20h na radio021.rs u premijernom terminu emitovanja Presluškivanja. U repriznom terminu emisija se emituje u nedelju, 12. novembra u podne, a biće dostupna onlajn već od subote na platformi Mixcloud.
 
Pratite sve novosti i najave novih muzičkih izazova iz nedelje u nedelju na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok je novo Presluškivanje u pripremi, poslušajte poslednje izdanje koje su agenti posvetili pesmama koje bez sumnje dižu atmosferu u društvu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika