VIDEO: Objavljen trejler za novi film serijala "Mad Max"

Vorner Bros objavio je prvi trejler za akcijski film "Furiosa: A Mad Max Saga", jedan od najiščekivanijih filmskih hitova u poslednjih nekoliko godina.
Furioza je prednastavak i spinof Milerovog Oskarom nagrađenog hita "Pobesneli Maks: Auto-put besa" iz 2015. godine.
 
U novom filmu legendarnog reditelja Džordža Milera ponovo se vraćamo u postapokaliptičnu pustoš, ali ovaj put umesto poznatog Maksa Rokatanskog, pratimo Imperatorku Furiozu, s kojom smo se prvi put sreli u "Auto-putu besa", gde ju je utelovila slavna Šarliz Teron.
Radnja Milerovog novog filma smeštena je 45 godina nakon propasti čovečanstva zbog nuklearnih ratova oko resursa poput goriva i vode. U trejleru saznajemo da je mladu Furiozu, koju je utelovila Anja Tejlor-Džoj, otela banda motociklista, predvođena Vojskovođom Dementusom, kog glumi Kris Hemsvort. 
 
Dok Dementus i vođa naselja Citadela, Besmrtni Džo, ratuju za dominaciju, Furioza pokušava da preživi sukobe u pustoši i pronađe svoj put kući.
 
"Furiosa: A Mad Max Saga" u bioskope dolazi 23. maja 2024. godine.
 
  • Max

    03.12.2023 21:11
    Razočarenje.Kompjuterska animacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika