Muzika koja popravlja raspoloženje ovog petka u novom Presluškivanju

Novo Presluškivanje na Radiju 021 vraća dobro raspoloženje pomoću muzike koja nas uvek razveseli. I prvo izdanje ove emisije upravo se bavilo "feel good" muzikom.
Muzika koja popravlja raspoloženje ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ponovo biraju omiljene hitove za dobro raspoloženje, a u izboru će im od velike pomoći biti i slušaoci i slušateljke u ulozi doušnika.

Postpraznično vreme mnogima je period koji nije obeležen srećom. Trudimo se da pomognemo pomoću muzike, za koju je poznato da ima efekat na raspoloženje.

Budite uz premijerno izdanje novog Presluškivanja ovog petka, 12. januara u 20 časova na radio021.rs i ne propustite zabavu. U repriznom terminu slušajte Presluškivanje u nedelju u podne na 92,2 MHz, a od subote će i ovo izdanje, kao i svako do sada, biti dostupno onlajn.
 
Svako dosadašnje Presluškivanje dostupno je OVDE na jednom mestu, a sve novosti pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji 021.rs, koje je zapravo tročasovni specijal.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika