AUDIO: Sinovi Džona Lenona i Pola Makartnija snimili zajedničku pesmu

Sinovi Džona Lenona i Pola Makartnija najavili su da će objaviti zejedničku pesmu o poznatom londonskom parku Prajmrouz Hil, preneli su britanski mediji.
AUDIO: Sinovi Džona Lenona i Pola Makartnija snimili zajedničku pesmu
Foto: Screenshot (Youtube)
Džejms Makartni (46) i Šon Ono Lenon (48) zajednički su se posvetili pisanju balade o poznatom parku Prajmrouz Hil koji je otvoren u prvoj polovini 19. veka na brdašcu visokom 60-ak metara u centru Londona, gde se danas nalazi kuća ser Pola Makartnija, prenosi londonski Telegraf.
"Veoma sam srećan što mogu da podelim svoju najnoviju pesmu koju sam napisao sa svojim dobrim prijateljem Šonom Ono Lenonom. Sa objavljivanjem ove pesme osećam se kao da se svi zajedno krećemo. Uzbuđen sam što ću nastaviti da delim muziku sa vama", napisao je Makartni na svom Instagram nalogu i podelio kratki video koji je snimila njegova sestra Meri na kom svira klavir i peva Prajmrouz Hil.
Ser Pol Makartni je dao i svoju ličnu podršku saradnji Džejmsa sa Šonom Ono Lenonom tako što je podelio pesmu na svojim nalozima na društvenim mrežama uz komentar: "Mnogo ljubavi za Šona Ono Lenona koji je koautor pesme".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika