Predstavnik Holandije propustio probu za finale Evrovizije zbog incidenta, pokrenuta istraga

Evropska radiodifuzna unija (EBU) saopštila je da je predstavnik Holandije Jost Klajn propustio probu zbog incidenta, kao i da istražuju razlog zbog kojeg se to dogodilo.
Predstavnik Holandije trebalo je da juče, sa ostalim učesnicima, izvede svoju pesmu "Europapa" tokom prve generalne probe za finale Pesme Evrovizije.
 
Evropska radiodifuzna unija saopštila je da je Klajn propustio probu zbog incidenta.
"Trenutno istražujemo incident koji nam je prijavljen i u koji je uključen i predstavnik Holandije. On neće probati do daljeg. Trenutno nemamo dodatne komentare i blagovremeno ćemo obaveštavati o dodatnim informacijama", navodi se u saopštenju EBU-a.
Kako navodi BBS, scena je bila spremna za nastup Josta Klajna, ali nakon što se niko nije pojavio na bini, rekviziteri su raspremili scenu i počeli da je pripremaju za nastup izraelske predstavnice Eden Golan.
 
Jost Klajn je plasman u finale obezbedio u drugom polufinalu.
 
Finale Pesme Evrovizije održava se danas od 21 čas. Nastupiće predstavnici 26 zemalja, a među njima je i predstavnica Srbije Teya Dora. 
  • Milan

    11.05.2024 10:55
    I koji je to incident ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika