Gipsy Kings pred beogradski koncert 19. maja: Ćevapi, ajvar i rakija da se osećamo kao kod kuće

Bend koji je osvojio svet svojim zaraznim latino i flamenko ritmovima održaće koncert na platou Geozavoda u Beogradu na vodi 19. maja.
U prestonicu Srbije stiže sa porukom koja će izazvati buru komentara među fanovima.
 
Naime, frontmen benda, Andre Reyes, nije krio oduševljenje povodom predstojećeg nastupa, a u specijalnoj izjavi otkrio je da uživa u srpskim specijalitetima, i posebno istakao ljubav prema - ni manje ni više do - rakiji.
"Kada smo u Srbiji, uživamo u konzumiranju tradicionalnih jela poput ćevapa i ajvara, kao i u degustaciji rakije, koja čini da se osećamo kao kod kuće", rekao je Reyes.
Ova izjava je samo dodatno zagrejala atmosferu pred njihov koncert, za kojim vlada nezapamćeno interesovanje i za koji se nedeljama unazad traži ulaznica više. 
 
Poslednji kontigent ulaznica za ovaj spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika