Poznata komičarka u 94. godini: Niko me ne zove na dejt

Devedesetčetvorogodišnja Beti Vajt, američka glumica, pevačica, voditeljka i pisac, ne krije da joj nedostaje muško društvo.
Njen hobi su muškarci i još uvek ima želju da ide na sastanke, ali budući da ima 94 godine, kaže da niko nema hrabrosti za to. 
 
"Ko će pozvati 94-godišnjakinju na sastanak? To niko ne bi uradio", kaže Beti, koja se udavala tri puta. 
 
"Ne tražim ozbiljnu vezu, to mi u ovim godinama ne treba. Fokusirana sam na posao, ali malo zabave mi ne bi škodilo", dodala je ona. 
 
Beti s televizijskim producentom Dikom Barkerom nije izdržala ni godinu dana, pa se razvela 1945. godine. Dve godine izdržala je s glumačkim agentom Laneom Alenom, a s televizijskim voditeljem Alenom Ludenom bila je u braku od 1963. do njegove smrti 1981. godine.
  • neka pozove

    28.11.2016 13:05
    Neka pozove Nikolu iz "Mi nismo anđeli"....
  • Observer

    28.11.2016 06:16
    Humora joj ne manjka...:))) Odlicna glumica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.