Džo Peri iz Aerosmita se oporavlja

Gitarista američke hard rok grupe "Aerosmit" Džo Peri hitno je prebačen u bolnicu nekoliko minuta posle nastupa na koncertu muzičara Bilija Džoela u njujorškoj dvorani Medison skver garden.
Periju (68) je pozlilo po napuštanju bine, rečeno je agenciji Frans pres. Muzičar koji je imao teškoće u disanju, prebačen je u bolnicu i oporavlja se, naveli su njegovi agenti i dodali da je Peri otkazao koncert predviđen za danas na Floridi.
 
Za sada se ne zna zbog čega je Periju pozlilo.
 
Taj gitarista, jedan od osnivača benda "Aerosmit" 1970. godine u Bostonu, ranije je govorio da se lečio od zavisnosti od alkohola i droge.
 
Njemu je 2016. godine pozlilo tokom nastupa s drugim bendom s kojim sarađuje. Tada su lekari rekli da je Periju pozlilo zbog preteranog umora jer je imao nekoliko uzastopnih koncerata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.