VIDEO: Bob Dilan se pojavio u emisiji i nije progovorio ni reč

Nakon dugog odsustva iz javnosti, američki kantautor Bob Dilan pojavio se u emisiji Džimija Felona da bi promovisao svoju liniju viskija, ali pri tome nije progovorio ni reč.
Iako se nije pojavio uživo u Felonovoj emisiji emitovanoj na Dan zahvalnosti, slavni pevač poznatom voditelju pridružio se u unapred snimljenom spotu u kojem par gleda privatno izvođenje njujorškog Big Apple Circusa ispijajući pritom u tišini Dilanov viski "Heaven's Door". 
 
U podlozi za, kako pišu američki mediji, jednu od najneobičnijih reklama za viski, čuje se muzika Erika Satija, a članovi Big Apple Circusa pred njima izvode različite vratolomije. 
 
Dilan je krajem maja pokrenuo svoju liniju viskija koju je nazvao "Heaven’s Door", a čine je tri vrste - straight rye, straight bourbon i double-barreled. Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem burbona "Angels’s Envy" i velikim obožavaocem Markom Bušalom.
 
Standardna linija "Heaven’s Door" prodaje se za 50 do 80 dolara po boci, a prva specijalna edicija "Bootleg Series" koja sledeće godine "puni" 25 godina (reč je o 25 godina odležanom viskiju), stoji 300 dolara.
 
  • ordinary man

    26.11.2018 15:09
    Faca
    old mans face. The Legend.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.