Kevin Spejsi traži da bude izuzet od saslušanja pred sudom

Američki glumac Kevin Spejsi izjavio je da će njegovo pojavljivanje pred sudom, povodom optužbi da je seksualno napastvovao tinejdžera, pojačati negativan publicitet koji postoji u vezi s tim slučajem.
U dokumentima koje je juče dobio sud na ostrvu Nantaket, Spesji je negirao krivicu i naveo da veruje da bi trebalo da bude izuzet od saslušanja pred sudom, zakazanog za 7. januar. Tužioci su zatražili od sudije da odbije Spejsijev zahtev, prenosi Asošiejted pres (Assosiated Press) Spejsi, 59-godišnji dobitnik Osara, optužen je da je 2016. seksualno napastvovao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u saveznoj državi Masačusets. 
 
Policija Nantaketa istražuje navode o napastvovanju od novembra 2017. kada je bivša voditeljka Heder Anru rekla da je Spejsi u julu 2016. uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-godišnjeg sina. 
 
Spejsija je više muškaraca optužilo za seksualno napastvovanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.