Odbačena tužba protiv Vajnstina koju je podnela Ešli Džad

Federalni sudija u Los Anđelesu odbacio je tužbu za seksualno uznemiravanje, koju je glumica Ešli Džad podnela protiv holivudskog filmskog producenta Harvija Vajnstina.
Navodi se da je sudija poručio da, bez obzira na to, glumica može da nastavi sa tužbom koju je protiv Vajnstina podnela za klevetu.
 
Ona je producenta optužila da ju je klevetao 1998. godine nakon što je, prema njenim tvrdnjama, odbila njegove seksualne nasrtaje.
  • Bg

    01.02.2019 11:25
    Degutantno
    Daleko od toga da treba tolerisati bilo kakvo nasilje, ali ako se vec optuzuje i osudjuje i medijski lincuje covek koji je hteo seksualne usluge da bi glumicama pomogao u karijeri, bilo bi u najmanju ruku pravedno da se sve glumice kojima je ikada iko pomogao u karijeri, a one sa njim imale seksualne odnose, optuze za prostituciju i sa istim zarom provedu kroz medijskog toplog zeca kao ovaj lik.
  • Lucija

    23.01.2019 08:45
    lazovcina
    Ja ipak mislim da je on govno od čoveka.
  • Mira

    11.01.2019 12:42
    Kako bi se tek reagovalo u slučajevima mobinga po našim drđavnim preduzećima, naročito kulturnim institucijama, gde je stanje jezivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.