Šakira pozvana na sud zbog utaje poreza

Španski sud koji istražuje pevačicu Šakiru zbog mogućeg izbegavanja plaćanja poreza od 14,5 miliona evra, pozvao je pop zvezdu na svedočenje sredinom juna.
Tužioci su optužili kolumbijsku pevačicu zbog neplaćanja poreza u Španiji u periodu od 2012. do 2014. godine, kada je uglavnom živela u toj zemlji, iako je imala zvanično prebivalište u Panami.
 
Tužioci navode da je pevačica, koja je rođena u Kolumbiji, sakrila svoje prihode preko 14 kompanija u poreskim utočištima.
 
Iz Šakirine službe za odnose s javnošću u Španiji kazali su da je pevačica sve svoje dugove podmirila lokalnim poreskim vlastima.
 
Dodali su da će Šakira 12. juna svedočiti na sudu kod Barselone, gde živi s fudbalerom Žerarom Pikeom i decom.
  • Moki

    27.02.2019 13:23
    Opa
    Znate kako joj se otac obogatio? Prodavao puske koje su bile na otpisu u latinskoj americi zaracenim stranama po svetu! Divna familija inace su Ti Latino sto bi rekli u svaku vodu zarad novca niko i nigde
  • fary

    27.02.2019 08:54
    Neka prvo ispitaju njene kukove zato što hips don't lie

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.