Nikolas Kejdž traži razvod posle četiri dana braka

Oskarovac Nikolas Kejdž podneo je zahtev za poništavanje braka samo četiri dana nakon što je rekao "sudbonosno" "da" sa svojom devojkom Erikom Kojke.
Prema spisima suda u okrugu Klark u Nevadi, Kejdž se 23. marta venčao u kazinu "Belađio" u Las Vegasu, a 27. marta je podneo zahtev za poništavanje. Ukoliko sud odbije njegov zahtev, glumac želi razvod.
 
Kejdž (55) i Kojke (35) su zajedno već godinu dana.
 
Glumcu je ovo četvrti brak. Šest godina je bio oženjen koleginicom Patrisijom Arket, dok je sa pevačicom Lisom Mari Presli bio u braku tri meseca tokom 2002. godine.
 
Dve godine kasnije oženio se svojom trećom suprugom Alisom Kim i sa njom ostao u braku 12 godina i dobio sina Kal Ela 2005.
 
Kejdž ima još jednog sina Vestona Kopolu Kejdža (28), kog je dobio sa bivšom devojkom Kristinom Fulton.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.