Alis Kuper otkrio da ima "pakt o smrti" sa suprugom

Poznati rok muzičar Alis Kuper otkrio je kako sa svojom suprugom Šeril Godard ima "pakt o smrti" prema kojem će, kada vreme dođe, napustiti ovaj život zajedno.
Plan se odnosi na smrt bilo kojeg od njih dvoje, a muzičar je naveo da je razlog taj što ne mogu da žive jedno bez drugog.
 
"Ne bih mogao da živim bez nje. Uvek smo govorili da nikada neće doći vreme kada će jedno tugovati za drugim. Kada god se to desi, zajedno ćemo otići", rekao je.
 
U braku su 43 godine. Zaljubili su se kada je Šeril počela da pleše na njegovim nastupima 1975. godine. Alis je uvek govorio kako je ona njegova najbolja prijateljica.
 
"Oženite devojku u koju ste zaljubljeni. To je bitna stvar. Nemojte se venčati s devojkom koju samo volite. Mi se nikada ne svađamo i nikada nismo prevarili jedno drugo. Još uvek smo savršen par", rekao je popularni muzičar.
 
Par se venčao 1976. godine i imaju troje dece - ćerke Kalikao (38) i Sonoru (27) i sina Dašiela (34).
 
Osim otkrića o "paktu o smrti" muzičar je rekao kako je prestao da koristi kokain tokom 1970-ih kada je shvatio da veliki broj njegovih prijatelja nije preživeo zbog konzumiranja droge.
 
"Živeo sam u periodu velike kokainske mećave. Nisam znao ni jednu osoba koja ga nije konzumirala. Preživeo sam, ali mnogi moji prijatelji nisu", kazao je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.