Oliver Stoun objavljuje memoare

Reditelj Oliver Stoun namerava da u svojim memoarima podeli svoja sećanja sa čitaocima, od kojih, kako pišu mediji, nisu sva prijatna.
Oliver Stoun objavljuje memoare
Foto: Pixabay
Izdavačka kuća "Mifflin Harcourt" objavila je da je kupila memoare Oskarom nagrađenog režisera. Planirano je da knjiga, trenutno bez naziva, bude objavljena u jesen 2020. godine. Stoun je poznat po svojim provokativnim filmovima, među kojima su "Vod" "JFK" i "Rođen 4. jula".
 
Kako navodi izdavačka kuća, on će se fokusirati na svoje rane godine, uključujući i njegovo učešće u vijetnamskom ratu.
 
Dobitnik Oskara u 35. godini života, Stoun je takođe priznao konzumaciju droga i alkohola u mladim godinama i svoja tri braka.
 
Stoun (72) navodi u saopštenju za javnost da će u knjizi ponovo procenjivati svoj život i da sva sećanja treba negovati "bila ona prijatna, ili ne", prenosi Associated Press.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.